Maison Martin Margiela’s glazen muiltjes

The Glass Slipper was een musical filmvertolking van Assepoester made by MGM in 1955. Maar je moet het aan een ontwerper als Martin Margiela overlaten om de droomschoentjes van Assepoester in werkelijk draagbare schoentjes om te zetten. Margiela is een Belgische ontwerper die destructieve kunst en avant-garde in mode vertaalt.

Prijs

Of de glazen muitljes werkelijk draagbaar zijn, is de vraag omdat ze niet per paar maar per stuk worden verkocht. Vind je dus een gelijk paar dan moet je je daarbij nog afvragen hoelang ze meegaan. Misschien wil je er een als pronkstuk op je schoenenkast want met een prijs van € 971 euro per stuk zijn ze niet echt goedkoop.

Martin Margiela Limited Edition Glass Heels  zijn verkrijgbaar bij Maison Martin Margiela Central Store in Lan Street 18 in Hong Kong.

Antwerpen

Ben je benieuwd naar de ontwerpen van Martin Margiela dan kun je terecht in een van zijn winkels in Antwerpen, o.a. in de Kloosterstraat 90 en de Schrijnwerkersstraat 7.

Online

Online kun je zijn designs bekijken bestellen op de Margiela website.

Amazon

Wil je Cinderella glass slippers voor een schappelijke prijs dan kun je ook op Amazon terecht. Leuk als je bijvoorbeeld een gekostumeerd bal wilt bezoeken.