Anniel flats mega musthave!

Heb jij ze al? Nee? Dan wordt het snel tijd om een paar Anniel schoentjes aan te schaffen want ze zijn enorm trendy en je moet eigenlijk wel een paar in de kast hebben om er deze zomer én winter bij te horen. Een verslavend schoentje volgens velen die eigenlijk overal wel bij past en toch heel comfortabel is. Je kunt ze gewoon dragen met een jasje, blouse, Tee, short of Jeans. Van klassiek tot casual, mix & match volop met Anniel!

Anniel schoenen. Alles over de flats van Anniel lees je hier, Een echte musthave voor je garderobe en ontzettend populair in tout modeland.

Elle en Vogue

De Anniel flat is door bekende modebladen als ELLE en VOGUE al uitgeroepen tot hét hebbedingetje van 2013.  En dan hebben we het eigenlijk nog niet eens gehad over alle modeblogs die er over schrijven en vol mee staan. We rekenen onszelf daar voor het gemak ook maar even toe.  En we moeten eerlijk zijn…….. we komen dit schoentje regelmatig tegen in Parijs, Milaan en NYC.

Tips

1. Stappen? Gooi ze in je handtas voor een gezellig avondje uit. Switch van je high heels naar Anniels. Bovendien zijn de flatjes licht van gewicht waardoor je niet in de gaten hebt dat je iets met je mee draagt.

2. Voor meer stevigheid kun je er een  extra zooltje in doen.

Bestellen

De flat is in verschillende prints te verkrijgen. We hebben ze hieronder voor je op een rijtje gezet. Als je ze wilt bestellen klik dan hier.

Over Anniel shoes

Anniel bestaat al heel wat jaartjes. Het label werd opgericht in 1976 en deze damesschoenen werden gemaakt door een zeer getalenteerde Italiaanse schoenmaker. En nu –heel wat jaren later- hebben ballerina flats de straten veroverd. Lekker comfortabel en stylish tegelijk, dat zijn de ballerina’s en andere flats van Anniel. Deze flats worden gemaakt van lamsleer of suède en zijn verkrijgbaar in prints, pailletten en andere leuke patronen. Tegenwoordig is er ook een collectie voor heren en kids. Benieuwd? Bekijk dan even de site.