De ideale verlovingsring: Yes I Do!

Heb je sterk het vermoeden dat jouw lover binnenkort op zijn knieën gaat? Misschien is het dan een idee om alvast opzoek te gaan naar de ideale verlovingsring. Want ladies laten we eerlijk zijn: je ring is nét zo belangrijk als je bruidsjurk en een paar fabulous shoes! Gelukkig denkt onze redactie altijd met je mee in het proces naar de perfecte verlovingsring.  Zo leidde ons spoor naar Marcel Vermeulen, een designer die weet wat alle wives to be willen!

MV Design

De MV ring is door Marcel Vermeulen ontworpen als zijn signatuurring. Hij heeft de ring ontworpen in een “tijdloze” stijl zodat de ring nu en ook over 30 jaar nog mooi is. Het ontwerp is strak, elegant, opvallend en toch altijd draagbaar.

De ideale verlovingsring. Bekijk hier alles over de ideale verlovingsring: speciale ringen ontworpen door Marcel Vermeulen. Laat je hier inspireren.

Handmade with love

Elke MV ring wordt speciaal met de hand op maat vervaardigd. De 4 banen die kruislings over elkaar lopen vormen aan de zijkant van de ring de letters M&V. Dit is alleen zichtbaar voor iemand die dit weet. In het midden is een edelsteen gezet naar keuze van de klant, deze edelsteen maakt de ring uniek en bepaalt tevens de uitstraling van de ring.

Edelsteen

Bij elk persoon past een andere kleur en soort edelsteen, speciaal voor de drager van deze ring is er een selectie gemaakt van unieke edelstenen die elk in de ring passen. Elke edelsteen is mogelijk in afstemming met Marcel Vermeulen. Als de edelsteen onvoldoende van kwaliteit is zal deze niet gebruikt kunnen worden omdat dit ten koste zal gaan  van het ontwerp. Spinel, saffier, robijn en toermalijn genieten de voorkeur.

Bling bling

De materiaalkeuze wordt tevens bepaald door de klant. De ring kan op maat gemaakt worden in 18kt of 14kt witgoud, geelgoud en roze goud. Een combinatie van twee of drie kleuren goud is ook mogelijk. De klant heeft de keuze om geen, twee of vier banen te bezetten met diamant. Als alle banen bezet zijn met briljant geslepen diamant is het totaal gewicht +- 1.40CT. Om de uitstraling optimaal te houden worden alle +- honderdtwintig diamanten per stuk met de hand gezet onder de microscoop.  Alleen de beste kwaliteit van diamant en slijpsel wordt gebruikt.

De MV ring is een juweel dat een vrouw voor de rest van haar leven zal koesteren en dat ze met trots aan volgende generaties kan toevertrouwen.

De ideale verlovingsring. Bekijk hier alles over de ideale verlovingsring: speciale ringen ontworpen door Marcel Vermeulen. Laat je hier inspireren.

Meer weten? Kijk op www.verlovingsring.nu