Celebs en Alexander Wang gladiator sandalen

Celebs en Alexander Wang gladiator sandalen. De celebs zijn gek op Alexander Wang gladiator sandalen. Lees hier alles over de celebs hier!

Eén van de modetrends dit jaar zijn de gladiator sandalen. Naast puntschoenen, wit, minimalisme en reptielenprints zijn de gladiator sandalen toch wel het meest geliefd! De celebs zijn er dol op! Maar hun nieuwe showstopper zijn toch wel de gladiator sandalen van niemand minder dan Alexander Wang. Van it-girls en actrices tot bloggers en modellen, iedereen wil ze hebben!

Musthaves 

De Alexander Wang gladiator sandalen uit de zomercollectie van 2013 worden gekenmerkt door een T-strap. Deze bestaat uit bandjes die in de vorm van de letter T over de wreef van je voet loopt. Daarnaast heeft de sandaal een bandje dat net onder de knieën komt. Een stel mooie benen moet je dus zeker hebben voor deze musthaves. Ook als je niet lang bent, zijn deze schoenen niet erg flatteus. Omdat deze sandalen uit verschillende bandjes bestaan, kan je er korter door lijken. Voor de korte ladies onder ons dus een no go, tenzij je nóg korter wil lijken. Ook als je dikke enkels hebt/ zware benen zijn deze schoenen niet erg geschikt. Maar natuurlijk zijn er genoeg andere opties

De Alexander Wang sandalen zijn overigens verkrijgbaar in twee kleuren: zwart en wit. Ook zijn ze niet goedkoop: voor een paar van deze musthaves betaal je 675 dollar omgerekend zo’n 515 euro. Hebben? Deze schoenen zijn verkrijgbaar bij de duurdere online shops zoals farfetch.com en netaporter.com. Maar wees er snel bij want op = op!

Rihanna

Rihanna was één van de eerste die de Alexander Wang laarzen aanhad tijdens een optreden. Riri is een echte daredevil op het gebied van mode, maar daarnaast is ze ook een trendsetter.  Alles wat zij aantrekt wordt een echte hit, zo ook deze laarzen van Alexander Wang.