Louboutin beauty: geen schoenen maar nagellak!

Bij het horen van de naam Louboutin denken we meteen aan rood gelakte zooltjes in plaats van rood gelakte nageltjes. Gevoelens van lust en verlangen komen naar boven als we het hebben over de schoenen van Louboutin. Helaas zijn deze niet voor iedereen toegankelijk, maar daar lijkt zijn eigen beauty-lijn straks verandering in te brengen. Al gehoord van Louboutin nagellakjes?

Rood

Wat velen van ons niet weten is dat het ontstaan van zijn rode zolen nogal op een experimentele manier begon. Bij het zien van zijn collectie uit 1992 zag Christian dat kleur ontbrak in vergelijking met de originele tekeningen. Dus hij pakte een pot rode nagellak van zijn assistent. De rest is geschiedenis…

Louboutin nagellak- beauty. De designer gaat de wereld veroveren met zijn Louboutin nagellak beauty lijn. In rood, zwart en roze. Lees alles hier!

Nagellak

Dát potje rode nagellak heeft ervoor gezorgd dat zijn rode zolen inmiddels wereldberoemd zijn. Geen vreemde stap dus een eigen Louboutin beauty lijn. De ontwerper bracht in samenwerking met MAC al eens een rode nagellak op de markt, maar het is de eerste keer dat hij dit naar een next level brengt. Zijn nagellakjes zijn onderverdeeld in drie kleurgroepen:  Pop, Nude en Noir. Zijn rode lakjes krijgen een speciale verpakking: de hals van de kwast in zwart en net zo puntig als zijn pumps en stiletto’s heels.