Nike Flyknit Lunar 2 sneaker

Met de komst van de Nike Flyknit Lunar 2 sneaker staat er een nieuw lievelingetje van het sportmerk in de spotlight. De Flyknit Lunar 2 is de opvolger van de Lunar 1 en dat betekent een verbetering van het vorige model. Een perfecte demping terwijl je loopt en een ideale pasvorm hebben er toe geleid dat je nu kunt genieten van een nog betere sneaker. De combinatie is tot stand gekomen door innoverende technieken, iets wat bij Nike hoog in het vaandel staat.

De flexibele elastische Flywire draden zijn verwerkt in de bovenkant van de nieuwe sneaker. Dit zorg ervoor dat de voet op de juiste plaats wordt gehouden tijden het lopen of sporten. Door het grondig analyseren van de afwikkeling van de voet heeft Nike een onderkant weten te ontwerpen die de natuurlijke beweging van de voet ondersteund.

Alles over de Nike Flyknit Lunar 2. Lees hier alles over de nieuwe Nike Flyknit Lunar 2, gave sneakers! Ontdek en laat je inspireren door deze Nike’s!

Structuur

Opvallend bij de Flyknit sneaker is de gewoven structuur. En naast dat deze er super cool uitziet heeft deze structuur wel een bepaalde functie. De sneaker is namelijk voorzien van zuurstof doorlatende membranen op de plekken waar de voet het meeste warmte afgeeft. Verder zorgt de geweven structuur van de Nike Flyknit Lunar 2 voor een comfortabele pasvorm tijdens het lopen. Met name voor het middelste gedeelte van de voet is deze pasvorm ideaal.

Aanpassen aan de vorm van de voet

De Flywire technologie zorgt ervoor dat de sneaker zich aanpast aan de vorm van de voet. Daarnaast wordt het draagcomfort ook verbetert door de lip van de schoen.

Alles over de Nike Flyknit Lunar 2. Lees hier alles over de nieuwe Nike Flyknit Lunar 2, gave sneakers! Ontdek en laat je inspireren door deze Nike’s!

Lunarlon zool

Naast de Flywire bovenkant is er natuurlijk ook de Lunarlon zool. Deze gewichtloze zool zorgt voor een ideale demping door de zachte vering. Het is net alsof je op de maan een wandeling maakt, Grappig natuurlijk als je bedenkt dat maanwandelingen de inspiratiebron vormden voor de demping. Een uurtje hardlopen, sporten of wandelen kun je dus gerust doen op de nieuwe Nike Flyknit Lunar 2 sneakers.

Prijs

Hebben? De nieuwe Nike Flyknit Lunar 2 zijn verkrijgbaar vanaf 6 februari 2014 in zowel de Nike winkels als de online webshop van het sportmerk. De sneakers kosten € 160.