Styling tips voor leuke outfits die passen bij je schoenen

Veel vrouwen en mannen denken bij het kopen van schoenen welke outfits er goed bij zouden staan. Het is natuurlijk wel zo handig als je al wat kledingstukken in je kast hebt liggen die goed matchen bij je nieuwe aankoop. Maar dit kan je ook andersom doen! Als je een paar schoenen ziet waar je helemaal verliefd op wordt kan je ze gewoon kopen, ook al heb je niet meteen een outfit klaarliggen waarbij je ze kan dragen. Je kan dit namelijk gewoon als een excuus gebruiken voor een volgend shopdagje met je vrienden. Dit keer koop je een aantal leuke outfits die perfect bij je schoenen matchen.

Kleur

Bij twijfel over een leuke outfit kan je het best beginnen voor dameskleding bij kleur. Als je schoenen een bepaalde kleur hebben, bijvoorbeeld een mooie pastelkleur of een tint blauw helpt het al heel erg als je outfit ook een beetje van deze kleur heeft.

Smart casual

Als je een nieuw paar sneakers hebt gekocht zijn die op vele manieren te combineren. Je kan voor de classieke look gaan met een skinny jeans en een blousje. Je kan er ook een smart casual outfit van maken. Bij deze outfit combineer je dus wat formelere kleding met sneakers. Als je dan ook nog een paar sokke aantrekt in een fel kleurtje of met een printje is je outfit helemaal af.

Tenue de Ville

Je kan het natuurlijk ook anders doen. Een tenue de ville outfit betekent dat je een net overhemd een jasje hebt. Vervolgens trek je er een nette jeans bij aan en een paar nettere schoenen. Denk bijvoorbeeld aan schoenen van leer of suède. Vooral schoenen van zwart en bruin staan goed bij deze outfit.