Onze favoriete Louboutins

Welke  vrouw droomt er niet van. Louboutins zijn de meest gewilde schoenen op aarde. Alleen al om op een paar rode zolen te paraderen zijn we bereid heel wat uren over te werken. Helaas kosten deze luxe schoenen wat! Tot die tijd moeten we het maar doen met window shoppen en online foto’s  kijken. Gelukkig hebben wij de mooiste Louboutins voor je op een rijtje gezet zodat je even lekker kan wegdromen.

Spiked Louboutins Alles over mode: de schoenen van Louboutin. Lees hier alles over mode, Louboutin en zijn style. Ontdek ook andere designers en hun schoenen.

Wie kent ze eigenlijk niet? De Spiked Louboutins zijn erg populair en staan bij vele fashionista’s op hun verlanglijstje. Ze zijn er in meerdere kleuren zoals zwart, rood, knalgeel en nude. Onze favoriet voor aankomende zomer is de knalgele variant: lekker opvallend en stylish in combinatie met de rode zool! Nog even sparen want goedkoop zijn ze niet! Deze schatten kosten maar liefst 795 euro!

Guerilla Studded Louboutin enkellaarsjes 

Met deze turquoise enkellaarsjes van Louboutin steel je gegarandeerd de show! Helemaal versierd met studs en voorzien van een peeptoe. Maar je moet er wel op kunnen lopen, want niet iedereen is gewend om te lopen op hakken van 11,5 cm. Vind je turquoise toch iets te opvallend? Ga dan voor de zwarte leer variant: tijdloos, classy & chique tegelijk!

Multicolor Louboutins  

Met deze kleurrijke enkellaarsjes is het altijd een feest. Het leuke van deze laarsjes

Alles over mode: de schoenen van Louboutin. Lees hier alles over mode, Louboutin en zijn style. Ontdek ook andere designers en hun schoenen.

 is dat ze met verschillende kleuren te combineren zijn. Gemaakt van python print, zebra haar en knalroze leer. Maar deze laarsjes kosten wat! Voor deze multicolour Loubs betaal je maar liefst 1395 euro.

Transparant & vrolijk 

Deze vrolijke Loubs zijn ideaal voor tijdens de zomerse dagen. Daarnaast staan ze helemaal in het teken van dé modetrends van 2013: een mix van transparant, metallics en neon in 1 schoen. Maar als je niet gewend bent te lopen op hakken moet je nog wel even oefenen. Deze hakken hebben maar liefst een hoogte van 14cm!