Katie Grand ontwerpt opnieuw voor Hogan 2014

Al gedurende drie seizoenen lang ontwerpt styliste Katie Grand collecties voor modelabel Hogan. Ze heeft een eigenzinnige stijl geen wonder dus dat Hogan steeds opnieuw in zee gaat met Katie. Wat dacht je bijvoorbeeld van tutti-frutti high top sneakers en hartjesprints bedrukt op stijlvolle tassen. Haar pop chic stijltje werkt aanstekelijk en blijkbaar is het publiek hier ook gek op want Hogan gaat opnieuw een samenwerking aan met la Grand voor de lente/zomer van 2014.

De polkadot

Haar persoonlijke definitie van ‘cool’ verwerkt Katie maar al te graag in de nieuwe collectie. Dit keer kiest ze voor een fifties look met polkadots. We zien clutches bezaaid met het Minnie Mouse rondje, maar ook een ballerina en stiletto heel is voorzien van de polkadot. Naast een stiletto en een ballerina behoren ook stoere wedge sneakers tot de collectie van Hogan.

Big ego

Katie weet ons elke keer weer te verassen. Dat blijkt maar uit haar diverse collecties die ze tot nu toe heeft ontworpen voor Hogan. De styliste die eerder samenwerkte met de groten der aarden waaronder Marc Jacobs en Louis Vuitton voelt perfect aan wat echte fashionista’s willen. Zo zegt ze zelf: ‘’ Bij Hogan is het altijd belangrijk dat vrouwen een grote persoonlijkheid hebben’’. Geen wonder dus dat topmodellen Joan Smalls, Edie Campbell, Georgia May Jagger en Linda Evangelista deel uitmaken van de nieuwe campagne. Naast schoenen en tassen heeft Katie voor het eerst ook een kledinglijn ontworpen voor Hogan.