High heels zonder hakken! Musthave of mode misser?

High heels zonder hakken. Musthave of mode misser. Bekijk de high heels zonder hakken hier. Vind jij deze een musthave of een mode misser?High heels zonder hakken! Een nieuwe musthave of is het een mode misser?  De toekomst zal het leren. Waar je normaal hakken verwacht, zweeft je hiel een “aantal centimeters” boven de grond. Hè, ben je net gewend aan je killer heels en dan krijg je dit weer. Hoe modern en apart ze ook zijn, het eerste waar je aan denkt is: hoe loop je in godsnaam op die dingen? Toch zijn er heel wat liefhebbers en shoejunks die de strijd met deze high heels aandurven. Maar ook de celebs zijn niet vies van een paar high heels without heels.

Giuseppe Zanotti

Luxe schoenenontwerper Giuseppe Zanotti is het brein achter de killer heel zonder heel. En dat bleef ook niet onopgemerkt bij de celebs. Onder andere Lady Gaga bleek groot fan te zijn van deze aparte schoenen en werd regelmatig gespot op deze high heels. Maar vergeleken met haar dildo heels vallen deze hakken in het niet! Na het ontwerp van Giuseppe Zanotti zijn heel wat goedkopere varianten op de markt gekomen van de high heel zonder heel. Onder andere schoenenlabel Jeffrey Campbell en schoenenketen Sacha lanceerden een soortgelijk model tegen een veel goedkopere prijs.

High heels zonder hakken. Musthave of mode misser. Bekijk de high heels zonder hakken hier. Vind jij deze een musthave of een mode misser?

Balanceren

Wil je deze eens proberen dan zal je eerst moeten leren je evenwicht te (her)vinden. Een nieuwe balans anders dan je gewend bent. Heel je gewicht komt nu op de bal van je voet terecht met als steun een dik platform. Het zal veel vragen van je evenwicht, maar of het echt veilig is en goed voor je houding is de vraag. Misschien maar eerst leren lopen op hakken voordat je kiest voor high heels voor vergevorderden?

Vooruit, wie wil het eens proberen en de ervaring met ons delen? De uitslag geeft waarschijnlijk het antwoord op de vraag wat nu echt ‘killer’ heels zijn.