Instaglam: Beyonce en Blue Ivy’s nieuwe schoenen

Beyonce en dochter Blue Ivy hebben Nieuw-Zeeland verlaten met bijpassende schoenen gemaakt door de Nieuw- Zeelandse ontwerpster Kathryn Wilson. Beyonce postte vanochtend vroeg op Instagram een foto van beide aankopen en we moeten zeggen zowel moeder als dochter hebben smaak!

Instaglam: Beyonce en Blue Ivy’s nieuwe schoenen van Kathryn Wilson. Bekijk hier de aankoop van Beyonce en Blue Ivy van designer Kathryn Wilson.

Na haar vier uitverkochte optredens in Auckland, scoorde Beyonce een paar fabulous Kathryn Wilson schoenen voor zichzelf plus een paar voor de kleine 22-maanden jonge Blue Ivy. Een enorme mediaklapper voor de designer kun je dit wel noemen!  Beyonce postte een foto van haar ‘Karlya’ loafer, vernoemd naar het zondagse tijdschrift van fashion editor Karlya Smith, en van Blue Ivy’s ‘Renae Jazz’ schoen.  

Instaglam: Beyonce en Blue Ivy’s nieuwe schoenen van Kathryn Wilson. Bekijk hier de aankoop van Beyonce en Blue Ivy van designer Kathryn Wilson.

De Renae Jazz schoentjes van Blue Ivy. Prijs $99.00

Kathryn Wilson is ontzettend blij met Bey’s post aangezien ze  op het punt staat de 10e verjaardag van haar bedrijf te vieren. Ze kon niet gelukkiger zijn.

“Beyonce is een vrouw waar ik altijd naar heb opgekeken. Haar ‘savvy’, zelfverzekerde persoonlijkheid is een inspiratie voor vrouwen overal ter wereld en haar succes is iets dat me elke dag stimuleert. Het is een voorrecht dat Beyonce en haar mooie dochter een paar van mijn schoenen hebben’’, aldus Kathryn Wilson.

Het is overigens niet de eerste keer dat Bey een foto plaatst van nieuwste schoenaankopen. Eerder postte ze een foto op Instagram van de schoenen van het hele gezin! Benieuwd? Klik hier.