Adidas nieuwe collectie: Flowerpower

Het is nog lang geen voorjaar, maar dat doet er even niet toe. De nieuwe lentecollectie van Adidas bevat de perfecte schoenen! Het sportmerk komt met nieuwe sneakers, nou ja een vernieuwde variant. De Adidas Originals ZX Flux worden in een nieuw jasje gestoken met bloemen! Lekker fleurig, maar toch stoer!

 

Felle Flux

De Adidas sneaker is er al in het veel effen kleuren geweest zoals zwart en blauw, maar is er ook in meerdere printjes zoals de zee, abstracte vormen met felle kleuren en eentje vol met driehoekjes. De sneakers staan dus eigenlijk wel bekend om hun felle kleurtjes en leuke printjes en dit jaar komt Adidas met een nieuwe variant: bloemen!

Flowerpower

De ZX Flux sneaker bestaat uit glimmende stof (satijn) met bloemen erop. De print is redelijk abstract, maar je kunt nog wel zien dat het bloemen zijn! Er zijn twee verschillende kleuren te krijgen namelijk een pistache groene schoen met oranje bloemen en een donkerblauwe met rozige bloemen. Deze sneakers zijn perfect voor in de lente en zullen waarschijnlijk net als de andere varianten €90 gaan kosten.

Mix & Match

Maar hoe combineer je deze felle eyecatchers? Ga voor een leuke girlfriend jeans van de H&M (€39,99) en een leuke zomerse blouse van de Zara (€29,95)! Met een leuke strandtas (Zara – €79,95) en haarbandje maak je jouw outfit helemaal af!

 

Tekst Karlijn van Mil