Gespot: Celebs, high heels en pijnlijke voeten

In Hollywood geldt: Beauty in pain. En dat er heel wat celebs zijn die pijn willen lijden om er mooi uit te zien, zal dan ook niemand verbazen. Sterren als SJP, Julianne Moore, Kim Kardashian en Kate Moss weten dat maar al te goed! Onlangs verschenen er namelijk wel heel pijnlijke voeten foto’s van deze dames in de media. De té strakke of té kleine schoenen die ze droegen zagen er namelijk wel heel pijnlijk uit! Een echte foot fail wat ons betreft.

Julianne Moore

Julianne Moore propte zich voor het Cannes festival op de rode loper in te kleine high heels. Zoals je op de foto kan zien zijn de stiletto’s zeker twee maten te klein. Het gevolg: de uitpuilende tenen zijn niet erg charmant! Een echte fashion fail wat ons betreft!

Kate Moss

Maar ook Kate Moss kan er wat van. Het topmodel werd onlangs gespot in een paar high heels die haar voeten geen goed deden. Het resultaat? Uitpuilende tenen. Erg comfortbal ziet het er niet uit! Voor een topmodel een echte no go natuurlijk.

Sarah Jessica Parker

Net als haar personage Carrie Bradshaw is Sarah Jessica Parker een echte shoe aholic. Wat schoenen betreft slaat ze bijna nooit een modeflater. Toch denken wij hier anders over! Tijdens een gala draagt SJP een paar stiletto’s die er erg pijnlijk uitzien. Ook lijkt het alsof haar voeten erin zijn gepropt.