Herfst mode 2014: Brogues

Wie beweert dat brogues alleen tijdens kantooruren gedragen mogen worden, heeft het helemaal mis. In diverse collecties is de klassieke schoen gespot met een urban randje. Bekijk hier de leukste looks!

Brogue & fabulous

Brogues zijn om veel redenen fantastisch: ze doen geen zeer aan je voeten na een hele dag lopen, ze passen perfect bij je garderobe en ze geven je kleding een classy upgrade. In de zomer moest de brogue wat meer uitdagen. Het gevolg was de brogue met hoge plateauzolen ook wel spekzolen genoemd en in felle kleuren. Dit najaar kan het wat ingetogener.

Celebs

Celebs zien zichzelf graag in de chique schoen. Zo worden Taylor Swift, Emma Watson gespot in een paar flats. Zelfs Rihanna laat het er niet bij zitten en maakt de brogue trend haar eigen. Trendsetter Alexa Chung mag natuurlijk ook niet in het rijtje ontbreken. Het model wordt vaak gezien in de comfortabele schoenen.

Slip ons & Cut outs

De varianten die er vandaag de dag te koop zijn: zoveel keus hebben we nog nooit gehad! De brogues met cut out details zijn to die for (of is het te koud?). Wist je dat er trouwens ook slip on brogues bestaan?

à la Michael Jackson!

De schoenen worden ook vaak gezien in twee kleurenpaletten. De zwart-wit combinatie is heel erg populair. En als je echt wilt opvallen, schat je brogues aan à la Michael Jackson! Het is haast onmogelijk om niet naast je schoenen te lopen met deze pareltjes!

Foto: