SJP breidt schoenencollectie uit

Sarah Jessica Parkers exclusieve schoenenlijn SJP is sinds kort te koop bij Neiman Marcus. En om dat te vieren heeft de retailer een leuk cadeau voor haar kopers: zes nieuwe ontwerpen van de SJP collectie!

Uitbreiden

Normaalgesproken is de schoenenlijn alleen op Nordstrom te vinden, maar met het een -jarige jubileum dat eraan komt, is uitbreiding een logische stap. Een slimme zet van de actrice: Neiman Marcus heeft een grote klantenkring die veel te besteden hebben.

Carrie & SJP

In de stijl van de hele collectie, hebben de exclusieve designs de herkenbare hakhoogtes en klassieke details waar zowel Carrie als SJP van houdt. De gehele collectie is bescheiden, maar vooral vrouwelijk.

Collectie

We zien de Brooks Suede d’Oray terugkomen in een rode kleur (€301,30 euro). De comfortabele wedge sandaal is nu ook in het wit te koop (€250,25 euro). De Denise Patent T-Strap Pump (€309,80 euro) is de schoen waar Neiman Marcus het meest trots op is; hij straalt een en al elegantie uit.

Prijzen 

De prijsklasse van de gehele collectie ligt tussen de €182,50 euro en €411,65 euro. De retailer van luxegoederen verzendt ook naar Nederland.