Herfst 2013 campagne van schoenenketen ALDO

Niet iedereen in Nederland kent schoenenmerk ALDO. Maar de keten met winkels over de hele wereld komt ook dit jaar weer met een opvallende collectie voor zowel mannen als vrouwen. Zeker de moeite waard om te bekijken en een bezoekje te brengen aan een van de fysieke winkels in het buitenland mocht je er toch zijn. Ben je gewoon hier in Nederland en ga je niet meer weg dan kun je ook de website Aldo Shoes bezoeken.

Campagne

De campagne voor de herfst van 2013 is zeer opvallend. Het merk haalt oude bekende modellen waar zij eerder mee werkte van stal en heeft duidelijk alles heel eenvoudig gehouden. Dat is vermoedelijk de invloed van fotograaf Terry Richardson die onder ander verantwoordelijk was voor de vormgeving van de campagne.

Modellen

Modellen Lily Donaldson, Jourdan Dunn, Jessica Stam, Ming Xi, Anais Pouliot, Florian Van Bael en Mathias Lauridsen werden op de gevoelige plaat gelegd voor de herfstcollectie van 2013. En we moeten zeggen: de campagne is zeer sprekend! Het felle rood met zwart maakt de campagne super glamorous. “Dit seizoen hebben we alles gestript tot de essentie. We wilden het product voor zichzelf laten spreken, zodat we het naar de voorgrond van de campagne konden brengen, waar het hoort “, legt Douglas Bensadoun, Creative Director en Vice President, Marketing van ALDO uit.