Kim Kardashian betaalt kleermaker 3700 euro per dag!

Kim’s derriere is je waarschijnlijk altijd meer opgevallen dan de rest van haar lichaam. Maar in het geval van Kim hoort bij een vol achterwerk een kleine wespentaille. Kleding in haar maat vinden lijkt dus een groot probleem te zijn. Maar niet als je je kleermaker spekt met een bedrag van 5000 dollar per dag, wat neer komt op een slordige € 3700 euro!

Kim Kardashian’s outfits

Ja, je leest het goed de diva betaalt heel wat centen om in those jeans te passen. Volgens The Daily Mail heeft Kim een UK maat 10 nodig voor haar bilpartij en een UK maat 4 voor haar slanke taille, in Europese termen heeft Kim dus van boven een maatje 32 en van beneden maat 38. Een heel verschil waar de kleermaker als reddende engel dus verandering in moet brengen.

Big bucks!

Big bucks voor stylist Cornelius Clay die per dag ongeveer een bedrag van 5.000 dollar betaalt krijgt om ervoor te zorgen dat Kim perfect in haar jeans past. Per maand komt dat dus neer op een bedrag van ongeveer €110.000 euro. Ben of ken je een kleermaker die nog opzoek is naar een goed betaalde baan? Misschien is een sollicitatiebrief naar Kim een idee?