Fendi booties: musthave of misser?

Hoewel we nog genieten van de zomerse dagen staan in modeland de wintercollecties alweer voor de deur. Zo ook bij modehuis Fendi. Hier kunnen ze niet wachten tot hun winterse muiltjes de winkels uitvliegen en iedere Shoejunk rond paradeert op een paar fabulous Fendi pumps. Toch zullen de meningen over deze heels verdeeld zijn. Want is dit nou een echte musthave of een complete modemisser?

De Fendi V-hals Fur enkellaarsjes

De Fendi V-hals Fur enkellaarsjes zijn niet voor iedere Shoejunk weggelegd. Want later we eerlijk zijn: you’ll love them or hate them. Maar één ding is in ieder geval zeker: bij het aantrekken van deze booties worden je voeten gegarandeerd verwarmd.

Dat punk één van de trends is van aankomend najaar was al bekend. Maar booties met een hanenkam? Het lijkt er namelijk op dat Fendi die laatste heeft gebruikt als inspiratiebron. Versierd met een zebra printje en een oranje touch voldoe je met deze booties helemaal aan de punk look. Bikerjasje & statement sieraden en je bent er helemaal klaar voor! De metalen hak geeft je nog nét even dat extra duwtje in de heavy metal richting. Leuk, maar wel voor de echte lefhebbers! Ook op de Italiaanse Fashion Week zien we de modellen van Fendi helemaal in de punk stijl voorbij komen.

Hebben? De Fendi V-Neck Fur Ankle Boots kosten 1700 dollar en zijn verkrijgbaar via Neiman Marcus.