Drake ontwerpt sneakers voor Air Jordan

Rapper en producer Drake stapt met Air Jordan in het samenwerkingsbootje voor een sneakerlijn. De rapper- turned- designer plaatste onlangs een aantal foto’s op zijn Instagram account met een aantal samples uit de collectie.

Started from the bottom

Op de zool van de sneakers is het logo van Drake afgebeeld. Het logo OVO (October’s Very Own) is een verwijzing naar Drake’s eigen platenlabel en kledinglijn. Wanneer de sneakers precies in de winkels liggen is nog niet duidelijk. Op Instagram deelde Drake zowel een witte en een zwarte sneaker voorzien van een goud Air Jordan embleem. We weten in ieder geval al dat basics als zwart en wit tot de collectie behoren.

Drake ontwerpt sneakers voor Air Jordan. Lees hier alles over rapper Drake die in samenwerking met Air Jordan voor Nike sneakers ontwerpt. Lees nu!

Foto: Instagram/ Drake

Drake en Nike

De Canadese rapper heeft deze sneakers in samenwerking met Air Jordan ontworpen voor Nike. Met deze samenwerking wordt rapper Kanye West vervangen die onlangs overstapte naar concurrent Adidas. Air Jordan is een label dat wordt geproduceerd door Nike en basketbalicoon Michael Jordan.