De stiletto’s van Victoria Beckham’s zijn te koop!

Altijd al willen lopen in de schoenen van Victoria Beckham? Dan is dat nu je kans! Shoeaddicts opgelet, want Vic verkoopt maar liefst 600 paar items uit haar eigen garderobe! Denk Casadei, Kirkwood en Manolo Blahniks die ooit zijn gedragen door Mrs. Beckham!

Goede doel

En wie denkt dat Vic de opbrengst lekker voor zichzelf houdt om dat vervolgens te verbrassen tijdens een shopping spree in Harrod’s heeft het mooi mis! De ex-Spice girl turned designer doneert de volledige opbrengst aan mothers2mother: een organisatie die werk biedt aan vrouwen besmet met Hiv.

Outnet

De schoenen van Vic zullen te koop zijn via online shop en zusje van Netaporter, The Outnet.com. Via deze weg is Victoria ervan overtuigd om zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel. Naast schoenen zullen ook andere dingen te koop zijn die Vic ooit heeft gedragen.

De stiletto’s van Victoria Beckham’s zijn te koop via The Outnet.com. Alles over de verkoop van Victoria Beckham's spullen via de Outnet.com.

Eén van de kledingstukken die straks te koop is via TheOutnet.com

Spend like a Beckham!

Met de hulp van haar moeder en zus heeft Beckham een selectie gemaakt van schoenen, hoeden, sieraden en ready-to-wear items uit haar Spice Girls dagen en awards-shows. De stukken worden opgenomen in de verkoop die start op 20 augustus en duurt tot en met 25 augustus. Daarnaast worden er ook 10 iconische items aangeboden in de vorm van een omgekeerde veiling waar de prijzen om de vijf minuten worden verlaagd.