Wannahave: pumps en high heels van chocolade!

Deze schoenen zijn bijna té mooi om waar te zijn. Ze zijn namelijk gemaakt van chocola! En laten we eerlijk zijn: welke vrouw is hier niet gek op. Helaas kan je de schoenen niet dragen, maar dat mag de pret niet drukken!

Chocolade en pumps

Wanneer  je de site bezoekt, krijg je meteen trek in al het lekkers dat voorbijkomt! Maar ook ziet het er te mooi uit om op te eten! Denk leuke pumps en high heels van chocolade in vrolijke kleuren. Smaakvol en fashionable tegelijk! Wij zeggen: De droomwannahave voor elke vrouw!

Wannahave: Pumps en high heels van chocolade. Bekijk hier de pumps en high heels gemaakt van chocolade. De wannahave voor elke vrouw: chocolade pumps.

Happy Birthday!

Volgens de designer zijn de pumps een ideaal verjaardags- of huwelijkscadeau voor elke vrouw. Want laten we eerlijk zijn: wat kan een vrouw beter cadeau krijgen. Een perfecte match made in heaven kun je zeggen!

Hebben?

De high heels en pumps zijn verkrijgbaar in verschillende lekkernijen. Je hebt de keuze uit 4 opties. Zo kan je kiezen uit een enkele pump, een paar hakken, een tas én een pump en heerlijke bonbons. Hebben? Voor een enkele pump betaal je £21,95 (ongeveer € 26 euro) en voor een paar handgemaakte pumps betaal je £36,95 (ongeveer €43 euro). Alle pumps zijn gemaakt van de beste Belgische chocolade. Wij zeggen smullen maar!

Pumps en high heels van chocolade. Bekijk hier de pumps en high heels gemaakt van chocolade. Lees hier alles over chocolade pumps en high heels!

Over de designer

Deze ontwerpster wist van haar passie haar beroep te maken. Ze combineerde namelijk de twee dingen waar ze het meest gek op is: schoenen en chocola! Azra Sadiq stopte met haar beroep lerares Engels en besloot een rigoureuze carrière switch te maken. De switch? Ze startte haar eigen bedrijf in het maken van chocolade stiletto’s en hoge hakken.’Ik houd van lesgeven, maar ik heb altijd íets meer gehouden van chocola’’, aldus Azra. De lerares-turned– designer begon aan een studie bij Master Chocolatiers in België. Momenteel zit ze in Engeland waar ze alle pumps zelf met de hand maakt onder de naam Azra Chocolates.