Musthave: tomboy flatjes

Stoer, sexy en super modern: flatjes met een mannelijk touch zijn ook voor aankomend seizoen een must. Een combinatie van vrouwelijkheid en masculiene invloeden zorgen voor een perfecte match als het op deze flatjes aankomt. Laat je inspireren door deze typische tomboy schoenen!

Herfst essentials

Een dikke zool, gespen en stoere details: chunky flats zijn hot met name in het zwart zien we deze dikke flatjes terug bij invloedrijke labels als Valentino en Lanvin. Als je al een liefde had voor de tomboy look dan zijn deze schoenen daar een echte aanvulling op. In de nieuwe herfst/winter collecties van diverse merken en modehuizen zien we de chunky flat opduiken voor aankomend seizoen. Loafers en brogues worden in een stoer en edgy jasje gehuld compleet met grove zool voor een echte tomboy look.

Draag met…

Perfect met een sigaretten-broek, skinny of gewoon loose fit. Maar ook goed te combineren met een leuke sweater dress of midi skirt. Dit seizoen zijn flatjes net als sneakers een must. Je kunt het zo duur maken als je zelf wilt dus keuze zat!