Musthave 2015: Twin Set Jogging Suit

Even een item voor bij je schoenen, ook belangrijk toch? Dus heb jij deze musthave al? De rib Twinset Jogging Suit is een echte must voor aankomend seizoen. Een heerlijk item waar je de hele winter in kunt ‘wonen’. Bovendien lekker comfortabel + het ziet er ook nog eens super chic uit! Need we say more?

Twin set Jogging Suit

Of je nou het hele weekend gaat bankhangen of gaat vliegen. Dit joggingpak is van alle markten thuis. Gemaakt van een stretch materiaal en een rib kwaliteit: het twinset jogging pak ook wel de two piece genoemd, is wat ons betreft een item dat niet in je garderobe mag ontbreken deze winter! Bovendien kun  je dit ribbed pak met van alles combineren. Als het echt koud is draag je er een paar Uggs of andere winterse boots onder, maar ook staat dit pak leuk met een bikerjasje en een paar Nike sneakers. Kortom, een veelzijdig item waar je de hele winter plezier van kunt hebben.

Twin set jogging suit taupe. One size, shop deze twin set jogging suit in het taupe hier. Dit jogging pak gemaakt van een rib kwaliteit is geweldig.

Mix & Match

Het Twin Set Jogging Suit bestaat uit een V-hals sweater en een legging gemaakt van dezelfde rib kwaliteit. Je kunt de items ook apart van elkaar dragen. Tip: Draag de sweater bijvoorbeeld op een skinny jeans en combineer de legging voor de verandering eens met een oversized sweater. Kortom, twee voor de prijs van 1!

Shop online

Hebben? In onze online shop kun je deze pakken in verschillende kleuren shoppen. Kies uit zwart, bordeaux, taupe en grijs, super mooi! Het is een One Size en gemaakt van een stretch materiaal dus rekt lekker mee met de curves! Benieuwd? Neem dan een kijkje bij Winkelstraat.nl of Van Tilburg Online.

Shop onze Twin set jogging suit hier: army green, taupe, zwart, grijs en bordeaux. Shop deze twin set jogging suit hier. Dit jogging pak is een must!