Converse x Office: limited edition collectie

Een must in de kast van een student. We hebben het natuurlijk over de All Stars van Converse, maar het lijkt erop dat Converse met deze collectie een andere kant lijkt op te gaan. In samenwerking met het Britse Office heeft het sneakermerk een exclusieve capsule collectie ontwikkeld waar we heel erg blij van worden!

Limited Edition

Alle All Star klassiekers zijn gegoten in een limited edition jasje en dat betekent dus zeker de moeite waard. Eigenlijk willen we ze allemaal hebben, maar laten we ze voor de zekerheid toch nog even apart onder de loep nemen.

Sneakers 

Wat dacht je bijvoorbeeld van knalrood leder, tweed en metallic goud? Dit zijn All Stars die je móet hebben in je sneaker verzameling.  Want laten we eerlijk zijn: een paar Converse All Stars zijn ongetwijfeld iconisch en kunnen bijna elke outfit afmaken. En zoals we allemaal weten zijn ze belachelijk comfortabel en ideaal op de huidige Fashion Weeks mee af te struinen.  Maar ook een lekker dagje shoppen of een day off maken je outfit helemaal af met deze All Stars!