Musthave: Nike Air Dames sneakers

We nemen afscheid van de zomer, hello winter! De scholen zijn weer begonnen net als  de slopende dagen van 9 tot 5, het is back to reality! Gelukkig kunnen we zo nu en dan toch nog wegdromen terwijl we een vooruitblik werpen op de laatste musthaves voor het nieuwe seizoen. Holographic is in! En dat weten merken als Dolce & Gabbana, Chanel en Nike maar al te goed! Met name die laatste verrast ons dit seizoen met een nieuw Nike Air Dames design.

Nike Air Dames sneakers

Geïnspireerd op Nike’s oorspronkelijke basketbalschoen, deze ‘Air Revolution Sky Hi’ sneakers zijn helemaal te gek! Met details van groen leer, regenboog-effecten en een verborgen sleehak voor extra hoogte, kom je geheel in stijl de wintermaanden door.

Musthave: Nike Air Dames sneakers. Lees alles over deze coole Nike Air Dames sneakers: neon, holographic en een stoere wedge. Bekijk deze musthave!

Pop ya colour!

Deze Nike Air dames sneakers zijn gevoerd bij de enkel en zijn voorzien van een zichtbare Air-zool die extra demping en bescherming biedt tegen stoten. Lekker comfortabel en stoer tegelijk. Houd je van opvallen? Dan mag deze kleurenexplosie zeker niet ontbreken in je winter- wardrobe. Pops van neon-roze en geel mogen nog steeds, zeker bij temperaturen onder 0.

Prijs 

Hebben? Deze coole Nike sneakers kosten 170 euro.