3 x moderne herenschoenen

De blaadjes beginnen van de bomen te vallen en dat betekend één ding: Ons favoriete mode seizoen is gearriveerd! Voordat je naar je kledingkast rent om met het layeren van je kleding een hippe herfstlook te creëren, hebben we drie moderne herenschoenen voor je op een rij gezet die deze herfst het straatbeeld gaan bepalen.

De loafer

Loafers, de schoenen die je in je jongere jaren enkel je aardrijkskunde leraar zag dragen en daarna vooral aan de voeten van een verdwaalde it’er tegenkwam, is dit seizoen in vele materialen en kleuren beschikbaar. Vooral tussen de Ralph Lauren herenschoenen is de loafer dit jaar goed vertegenwoordigd met veel kleurrijk kalfsleer en stijlvol suède.

Klassieke wingtips

De klassieke wingtip is nog steeds erg hot. Na een comeback enkele jaren terug is ook dit najaar de wingtip weer in menig stijlvolle mannenkast te bewonderen. Met een twee- kleurencombinatie of een gesp in plaats van veters zijn je wingtips net even anders dan anders en een mooi accent op een klassieke outfit. Zo ook de wingtips van Giorgio. Met een dubbele gesp hebben deze Giorgio herenschoenen al tot veel imitaties geleidt, in verschillende prijs- en kwaliteitsklassen.

Sneakers

De sneaker blijft voorlopig populair, maar je mag ook daar dit seizoen kiezen voor meer spanning en kleur. Diepe, felle kleuren en dikke zolen maken de sneaker van dit najaar een eye-catcher. Een fijne afwisseling van de lage witte sneakers die we deze zomer overal tegenkwamen.