Party musthave: Derby schoenen van Zara

Nog iets minder dan een week en dan beginnen de mooiste dagen van het jaar. Lekker eten, gezelligheid, cadeau’s en natuurlijk je mooiste kerstoutfit. Om deze compleet te maken hebben we een selectie gemaakt van een aantal leuke party shoes. Eén daarvan zijn deze rock chick derby shoes van Zara. Stoer, gewaagd, maar wel party proof!

Flat is back!

Een plat schoentje voor Kerst? Dit jaar is niets te gek. Laat je high heels in de kast staan en ga voor comfort en chique. Je hoeft geen high heels te dragen om er vrouwelijk uit te zien deze Kerst. Op ’t werk tijdens de kerstborrel, een diner met je schoonfamilie of gewoon chique dineren in een 3 sterren zaak, met deze derby’s loop je niet voor schut! Ook de prijs is leuk. De schoenen kosten €49,95 en zijn online verkrijgbaar via Zara. Het leuke is dat deze shoes ook na de feestdagen te dragen zijn met verschillende looks en outfits!

How to wear?

Draag ze met een slank gesneden skinny pantalon en boyfriend blazer voor een stoere look. Of ga voor girly in combinatie met een plooirokje, dikke maillot/panty en een kanten top. Maak af met mooie accessoires zoals een paar statement oorbellen of BIG necklace.

Beeld schoenen: Zara