Cameron Diaz gaat eigen schoenenlijn ontwerpen voor Pour la Victoire

Kan Cameron Diaz nog geweldiger zijn in onze ogen? Daar lijkt het wel op want de productieve actrice gaat nu haar talenten aanwenden om schoenen te ontwerpen. Ze is namelijk benoemd tot Creative Director van het ‘ edgy’ schoenen en accessoires merk Pour la Victoire. En daarmee zet het merk een belangrijke stap, die moet resulteren in een nog grotere wereldwijde bekendheid.

Eerste stap

De samenwerking is de eerste stap in de fashion industrie voor de 40-jarige actrice. Fans van het merk hebben vertrouwen in de samenwerking en denken dat dit niet zomaar een halfbakken ‘celebrity endorsement’- project zal zijn. Diaz is immers Creative Director geworden en heeft dus echt invloed. Het gaat het merk niet alleen om de naam of de foto, maar om de creatieve insteek van de actrice. Zelf zei ze erover: “Ik weet hoe ik werk en ik weet wanneer iets belangrijk voor mij is, ik zal mijn best doen en er het beste van maken.”

Alles over Cameron Diaz. Cameron Diaz gaat eigen schoenenlijn ontwerpen voor Pour la Victoire. Lees alles over haar samenwerking hier!

Cameron (links) aan het werk als Creative Director bij een fotoshoot van het schoenenlabel.

Voorjaar 2014

De eerste collectie van Cameron Diaz zal wereldwijd in winkels verschijnen in het voorjaar van 2014.  Maar we kunnen al een glimp van wat ons te verwachten staat opvangen in een lijn van curator stukken die worden opgenomen in de komende herfst / winter collectie, “Cameron’s Picks”.

Veilige handen?

Wat denken jullie? Hebben jullie het gevoel dat de toekomst van Pour la Victoire in veilige handen is nu Cameron Diaz Creative Director is geworden van het merk?

Alles over Cameron Diaz. Cameron Diaz gaat eigen schoenenlijn ontwerpen voor Pour la Victoire. Lees alles over haar samenwerking hier!