Ibiza mode: Emonk laarzen

De typische Ibiza mode bereikt Nederland elk jaar. Dit jaar streek zelfs een driedaagse editie van de hippiemarkt Las Dalias neer in Amsterdam. Franje tassen, hippie boots, verentooien en boho jasjes: het lijkt erop dat wij Nederlanders geen genoeg krijgen van die Ibiza-achtige hippie stijl. Het is voor de Dutchies meer dan een party-eiland, het Ibiza gevoel is een lifestyle en dat weten bepaalde merken maar al te goed! De laarzen van Emonk zijn de nieuwste rage op het gebied van de Ibiza mode. Gespot aan de voeten van onder andere Leontien Borsato en andere bekende BNN-er vrouwen.

Ibiza mode: hippie chic!

Deze gypsy boots van Emonk zijn het musthave item voor deze zomer! Handgemaakt met heel veel liefde en een echte aanvulling voor je garderobe. Deze boots kunnen elk seizoen everytime, everywhere. Bestaande uit verschillende materialen en kleuren, geen enkele laars je hetzelfde. Ze zijn dus stuk voor stuk origineel! Draag op een festival á la Coachella of in de winter onder een lekkere warme lammy. Ben je deze zomer op Ibiza? Dan kun je een bezoekje brengen aan de wereldberoemde Las Dalias markt waar Emonk een vaste kraam heeft. Gelukkig kun je ze ook online shoppen.

Prijzen

Deze boho laarsjes van Emonk zijn allesbehalve goedkoop! Prijzen liggen rond de € 349. Er zitten ook designs tussen van € 415 euro. Absoluut geen koopje dus! Maar dan heb je wel iets aparts. Voor zover bekend worden deze laarsjes nog niet in Nederland verkocht dus tot die tijd wordt het online shoppen!

Beeld: Pinterest/ Emonk