Zwangere Kate Middleton houdt van high heels

Kate Middleton, die inmiddels zwanger is van haar eerste kindje, laat zien dat ze nog steeds een natuurlijk gevoel heeft voor stijl. De hertogin van Cambridge doet het rustig aan sinds de aankondiging van haar zwangerschap vorig jaar. Toch werd ze onlangs gespot op een liefdadigheids evenement waar ze er weer oogverblindend uitzag.

Hoge hakken van Rupert Sanderson 

Dat Kate een fan is van high heels is niemand ontgaan. Desondanks haar groeiende buik, blijft Kate lopen op hoge hakken. Tijdens dit event droeg Kate hakken van niemand minder dan Rupert Sanderson.

Het model dat Kate droeg was de ‘Malone’ in een blauw-grijze kleur gemaakt van suède materiaal. Kate is al jaren fan van het luxe schoenenlabel en kiest regelmatig voor zijn designs. Waar onze Maxima regelmatig kiest voor Natan heels, kiest Kate voor de muiltjes van Rupert Sanderson. Op verschillende gala’s en events werd Kate al eerder gespot met een paar schoenen van Rupert Sanderson. Toch verruilt ze haar hoge hakken (10 cm) niet voor een paar kitten heels, één van de modetrends van 2013. Hoge hakken zijn inmiddels kenmerkend voor de look van Kate. Zal ze dit tot het einde van haar zwangerschap volhouden?

Hebben? Voor een slordige 460 euro kan je in het bezit zijn van een paar Rupert Sanderson’s. 

Beeld: Pixabay