Meet: Zara’s jongere zusje modeketen Lefties

Moet je je ook altijd zo inhouden als je de Zara binnenloopt. Het liefst koop je de hele winkel leeg! Items die rechtstreeks vanaf de catwalk komen en in een betaalbaar jasje zijn gehesen: wie wil dat nou niet! Helaas is het leegshoppen van de Zara niet voor ieders budget toereikend en moet je dus keuzes maken. Maar dat probleem zal je waarschijnlijk niet alleen bij Zara hebben. H&M en River Island zijn soortgelijke ketens waarbij je er up to date kunt bijlopen voor een leuk prijsje.

Zara’s vs. de rest

Vergeleken met Zara zijn deze fast fashion ketens een stuk goedkoper. Want een blouse van €39,95 euro of €59,95 euro bij Zara tegenover €24,95 bij H&M en €12 bij Primark zijn weliswaar geen grote verschillen, maar zijn wel budget vriendelijke tegenhangers van de Spaanse modeketen. Meer kopen voor hetzelfde geld bij die laatste twee ketens zit er dus zeker in. Dus kies je voor liever 2 shirts van de Zara of 5 van de H&M? The choice is yours. Het is een beslissing die elke vrouw moet nemen! Misschien dat Zara’s mysterieuze en goedkopere zustermerk Lefties de oplossing kan zijn voor al onze problemen…

Meet: Zara’s jongere zusje modeketen Lefties. Lees hier alles over het jongere zusje van Zara: modeketen Lefties. Fashionable & betaalbaar. Ontdek nu.

Lefties

Misschien heb je nog nooit gehoord van deze keten, misschien wel. Maar moederbedrijf Inditex gaat inzetten op budgetvriendelijke opties als Lefties waar ketens als H&M en Forever 21 zeker concurrentie van zullen ondervinden. Want kimono’s voor €12,99 en jurken van €19,99? Dat klinkt als muziek in de oren! Hier wat feitjes over Lefties:

  • Lefties was aanvankelijk een outlet, waar oudere collecties van Zara werden verkocht.
  • De naam Lefties is afgeleid van de term ‘leftovers’ of zoals wij zeggen: de restjes
  • Lefties produceert tegenwoordig zijn eigen kledinglijn voor zowel mannen als vrouwen.
  • Het lijkt erop dat H&M er een nieuwe concurrent bij heeft met de komst van Lefties.
  • Momenteel alleen vestigingen in Spanje en Portugal.
  • Moederbedrijf Inditex is druk bezig met het verminderen van het aantal Zara winkels in Spanje en het openen van nieuwe Lefties locaties.
  • Helaas kunnen we nog niet online shoppen bij Lefties!

Meet: Zara’s jongere zusje modeketen Lefties. Lees hier alles over het jongere zusje van Zara: modeketen Lefties. Fashionable & betaalbaar. Ontdek nu.

We kunnen alleen maar hopen dat er uiteindelijk een Lefties winkel in Nederland wordt geopend in de nabije toekomst.