Zara kopieert schoenen Nicholas Kirkwood

Deze schoenen van Zara zijn top! Fashionable, stylish en betaalbaar. Toch lijkt dit ontwerp verdacht veel op die van Nicholas Kirkwoord. Deze high end designer is vergelijkbaar met schoenenlabels als Louboutin, Jimmy Choo en Manolo Blahnik. Niet alleen qua originaliteit, maar ook qua prijs…

Zara vs. Nicholas Kirkwood

Zara heeft veel van Kirkwood’s signature verwerkt in beide modellen. De hak, kleuren en mix van materialen zijn namelijk kenmerkend voor de schoenen van de Engelse designer. Het eerste model van zowel Kirkwood en Zara hebben veel van elkaar weg. Het model van Zara heeft een blokhak, bandjes en verschillende printjes. Vergeleken met het model van Kirkwood, komen er veel punten overeen. Ook het tweede model van Zara is duidelijk geinspireerd op het design van Nicholas Kirkwood. Het enige grote verschil zit natuurlijk in de prijs. Hoogstwaarschijnlijk de reden waarom Zara dit ontwerp in een nieuw jasje stak tegen een veel betere prijs. Want voor slechts 89,95 ben je in het bezit van deze Kirkwood- inspired heels. Nu maar hopen dat Zara geen problemen krijgt met de shoe designer. 

Shoe news: Nicholas Kirkwood vs. Zara. Bekijk hier de verschillen tussen schoenen van Zara en Nicholas Kirkwood. Maar ook ander shoe news!

Shoe news: Nicholas Kirkwood vs. Zara. Bekijk hier de verschillen tussen schoenen van Zara en Nicholas Kirkwood. Maar ook ander shoe news!