Winter trends op de Londen Fashion Week

De Fashion Week in Londen is alweer voorbij. Daarom hebben wij de mooiste kiekjes voor je op een rij gezet. De Londense modekenners trokken alles uit de kast om goed voor de dag te komen en showden hun outfits in de hoop worden vastgelegd door de streetstyle fotografen. Ook zagen we heel wat trends voorbijkomen tijdens deze Fashion Week.

De roze jas

Biggetjesroze, poederroze noem het maar op: deze winter houd je je warm met een roze statement jas. Fashionista’s op de Londense Fashion Week laten je zien hoe dat moet!

Tartan

De Schotse Ruit is weer helemaal terug van weggeweest en deze invloeden komen terug in tal van kledingstukken. Van jassen en rokken tot subtiele accessoires.

De broekrok

Een trend die weer helemaal terug is, maar die wel is bedoeld voor de echte lefhebbers: de broekrok. Waarschijnlijk kom je ze nog tegen in de kast van je moeder aangezien ze hip waren in de jaren ’80, maar anno 2013 kunnen ze weer!

Luipaardprint

Deze print is eigenlijk nooit ‘in’ of ‘uit’ en mag niet in je kast ontbreken. Elk jaar komen we deze print wel tegen: of het nou om een sjaal gaat of een paar pumps. Dit zien we ook terug in Londen anno 2013.

Bandjes, bandjes, bandjes!

Schoenen- met name hoge hakken- werden ondanks het weer veel gedragen. We zagen vooral slingbacks en andere hoge hakken voorzien van veel bandjes.