H&M x Isabel Marant sneakpeak

Nog ongeveer 3 weken en dan wordt de belangrijkste collectie van het jaar gelanceerd. We hebben het natuurlijk over de samenwerking tussen H&M en Isabel Marant. Iedere fashionliefhebber staat te springen en kan niet wachten totdat de collectie in de schappen ligt. Wereldwijd zal de collectie te koop zijn in 250 filialen van H&M op 14 November 2013. Eerder liet H&M al een tipje van de sluier oplichten, maar nu zijn er nieuwe beelden vrijgekomen!

Harper’s Bazaar

In het oktobernummer van de Amerikaanse Harper’s Bazaar zien we onder andere een statement jasje, oorbellen, een winterjas en pumps! Isabel Marant staat bekend om haar geweldige statement jasjes en zijn populair bij heel veel celebs en modebloggers. Eigenlijk is het jasje –denk Trijntje Oosterhuis in The Voice- één van Isabel’s signature items. Ze onthult dat ze bang was dat haar lijn voor H&M een slap aftreksel zou worden van haar prijzige lijn. “It was clear from the beginning that we didn’t want to just do a cheap version of Isabel Marant, so we worked around keeping a really high level of quality in the fabrics and the manufacturing, doing things by hand,” aldus Isabel.

H&M x Isabel Marant sneakpeak. Nieuwe informatie over de samenwerking tussen H&M en Isabel Marant. Ontdek nieuwe items die zijn prijsgegeven!

Ladies & Gents

Isabel Marant for H&M ontwerpt zowel een dames als een heren collectie. Het is overigens haar eerste herencollectie, maar de verwachtingen zijn nu al erg hoog wat ook geldt voor de dames-lijn. Tot de collectie behoren onder andere tops, sweats, tribal-chic jasjes (vergelijkbaar met jasjes uit de lente 2010 collectie), geborduurde jurkjes (overeenkomend met jurkjes uit de catwalk show van de herfst van 2010) en shaggy sweaters. Maar ook leuke accessoires en fringe boots hebben een plekje in de collectie! Wij kunnen in ieder geval niet wachten totdat de collectie te shoppen is!