Wedge sneakers Giuseppe Zanotti 2013

Wedge sneakers zijn al een tijdje helemaal trendy. Sinds de lancering van Isabel Marant’s wedge sneakers hebben heel wat designers deze schoenen ook in de collectie zitten. Zo ook luxe label Giuseppe Zanotti. Hoewel de zomer bij ons pas is begonnen, zijn ze in modeland alweer bezig met de herfst/ winter collectie. Zo lanceert Giuseppe Zanotti ook voor aankomende winter een te gekke wedge sneaker.

Wedge sneakers Giuseppe Zanotti. Lees hier alles over de wedge sneakers van Giuseppe Zanotti. Ontdek deze sneakers hier en lees er alles over!

Giuseppe Zanotti sneakers

Deze ‘Lorenz metallic leather and suède ‘ wedge sneakers van Giuseppe Zanotti  zijn een echte eyecatcher! Door de kleurenmix maak je een echt fashion statement met deze schoenen. Maar ook kan je er heerlijk lange wandelingen op maken. Stylish en comfortabel tegelijk! De sneakers hebben een hoogte van 11.5 cm en bestaan uit een mix van leer, suède en glossy metallics. De sneakers zijn ideaal voor het creëren  van een sporty chic look. Denk: skinny jeans, blousje en boyfriend blazertje of jasje. Stijl af met een statement zonnebril en tas. Tip: laat de ritsen van de sneakers halverwege voor een casual look. Hebben? De sneakers zijn allesbehalve goedkoop. Voor een paar Giuseppe Zanotti’s betaal je €525 euro. Giuseppe Zanotti wordt onder andere verkocht bij Shoebaloo, Paul Warmer en Eleganza (Laren).