I love shoes: Stella McCartney espadrilles

De zomer is voor ons nog maar net begonnen, maar in modeland is deze volop aan de gang. Zo ook bij Stella McCartney. Wij spotten deze geweldige espadrilles van de Britse ontwerpster. Espadrilles zijn hot deze zomer en erg populair onder fashionista’s, bloggers én die hard Shoejunks. Met name de espadrilles van Chanel zijn erg populair. Maar voor wie dit soort bedragen niet wil uitgeven aan een zomer schoentje, zijn er genoeg andere opties tegen een veel betaalbaardere prijs. De espadrilles van Stella McCartney zijn daarom een goed alternatief. Benieuwd hoe ze eruit zien? Lees dan even verder.

I love shoes! Stella McCartney espadrilles. Bekijk hier de espadrilles van Stella McCartney. De zomer musthave van 2013. I love shoes! Ontdek ze hier.

Espadrilles

De espadrilles van Stella McCartney zijn verkrijgbaar in twee te gekke neon kleuren: geel en roze.  Chic en speels: ideaal voor zonnige zomerse dagen of als je gaat stappen. Deze espadrilles zijn gemaakt van faux leer en gaas. Heerlijk speels en opvallend tegelijk! De schoenen hebben een hakhoogte van 11.5 cm en zijn voorzien van een enkelbandje. Hebben? Deze espadrilles kosten €265 euro en zijn verkrijgbaar via netaporter.com. Jouw toch nog te duur? Wacht dan even totdat ze met de Sale beginnen en misschien scoor je ze voor een leuk prijsje. Succes!