De Bijenkorf grootste designer schoenenafdeling van Nederland

Echte shoejunks kunnen hun hart ophalen!  De Bijenkorf in Den Haag opent namelijk de grootste schoenenafdeling van Nederland vol met designermerken! Wat ze in Londen, Parijs en Milaan hebben, kunnen wij ook! En hoe!

De Bijenkorf Den Haag

Ben je een echte schoenenfreak en een echte designer fan? Dan moet je de schoenenafdeling van de Bijenkorf in Den Haag bezoeken. Op een oppervlakte van 660 vierkante meter worden er ruim 60 luxury merken aangeboden. Denk aan Alexander McQueen, Isabel Marant, Marc Jacobs en Stella McCartney. Maar ook Valentino, Chloé en Givenchy zijn van de partij. In Amsterdam is er ook een ruim aanbod aan designermerken op de schoenenafdeling, maar op dit gebied is Den Haag een stapje voor.

De nieuwe schoenenafdeling wordt tegelijkertijd geopend met de nieuwe sieraden en lederwaren afdeling. In mei 2013 moet alles klaar zijn, wij kunnen in ieder geval niet wachten. Verder wordt de Bijenkorf in Den Haag in totaal met 1600 m2 vloeroppervlak uitgebreid. Nog meer shopplezier dus!

De Bijenkorf online

Niet in de buurt van Den Haag of Amsterdam?  Geen probleem, want op de Bijenkorf online vindt je ook een greep uit het luxe schoenenaanbod. Onder andere Acne, Marc by Marc Jabobs en Jil Sander zijn hier te krijgen. Sommige merken als Costume National zijn alleen online te verkrijgen. Dus ben je meer van het online shoppen? Bestel dan makkelijk via de webshop van de Bijenkorf jouw ultieme musthaves!