Wedge boots, dé schoenen musthave van 2013

Nog opzoek naar een paar trendy  laarzen voor deze winter? En wil je iets anders dan anders? Ga dan voor de wedge boot. Deze laarzen zijn een echte eyecatcher en zijn super cool! Kim Kardashian en Ciara werden hierin al gespot, maar nu zien we ook steeds meer stylisten en modebloggers paraderen op deze bijzondere laarzen. Bovendien is dit één van dé schoenentrends van deze winter. Naast over de knee boots en army printjes, wordt de wedgeboot met liefde geïntroduceerd in schoenenland.

Na Givenchy’s wedgeboots staan fashionista’s in de rij voor deze statement makers. En aangezien die van Givenchy alles behalve goedkoop zijn, kun je deze gelukkig nu ook tegen een ‘betaalbare’ prijs op de kop tikken. Zo hebben merken als Blink, FAB en L’enfant Terrible dit seizoen een paar wedgeboots opgenomen in de collectie. Bekijk hieronder de verschillende items.

FAB

Deze wedgeboots van FAB in het lichtbruin zijn helemaal te gek! Dit stoere model  geeft je eindeloos lange benen en zijn handmade in Portugal. Je kunt ook kiezen uit andere kleuren zoals, beige, zwart en donkerbruin.

Alles over wedge boots, de schoenentrends van de winter van 2013. Ontdek hier alles over de musthave van dit seizoen: de wedge boots. We love it!

Prijs € 269,00

L’enfant Terrible

Deze wedgeboots zijn edgy en passen helemaal in de rock chic look van du moment. Draagt met een tartan broek en een stoer bikerjasje.

Prijs € 360,00

Blink

De goedkoopste van de drie is deze wedge boot van Blink. Nagemaakt van Givenchy, maar net zo leuk.

Alles over wedge boots, de schoenentrends van de winter van 2013. Ontdek hier alles over de musthave van dit seizoen: de wedge boots. We love it!

 

Prijs € 90,00