Must visit: Maasmechelen Village

Ben je een echte fashionjunk? Dan moet je deze herfst een bezoek brengen aan hét shoppingdorp van België : Maasmechelen Village.  Van 8 november tot en met 31 december kun je namelijk van allerlei leuke dingen genieten die bijdragen aan dé perfecte shopping experience. Geniet van de ultieme luxe winkelervaring in Maasmechelen Village: let’s toast to chic.

Op 20 minuten vanaf Maastricht kom je letterlijk terecht in een shoppingparadijs voor de echte die hard shopper. Denk: 100 outlet boetieks van allerlei gave merken zoals Ted Baker, Liu Jo en Sandro. Maar vanaf vrijdag 8 november wordt je in de watten gelegd in Maasmechelen Village.

Maasmechelen Village, de must visit voor de feestdagen. Bezoek Maasmechelen Village in België voor al jouw aankopen. Geniet van 100 outlet boetieks.

Stylish advies

Voorafgaand aan je bezoek kan er online een styliste worden geboekt om samen de je wishlist door te nemen voor de feestdagen. Zo vind je binnen no time de juiste party outfit!

Doggystyle

Daarnaast is er ook gedacht aan je trouwe viervoeter. Want terwijl jij lekker aan het shoppen bent wordt je hond verwend in de hondenkennel.

Buon appetito

En na het shoppen heb je natuurlijk honger! Maar gelukkig is de beste Italiaan van Belgie – Cellini’s- aanwezig om je heerlijk te verwennen met een glas prosecco en een culinair Italiaans gerecht.

Maasmechelen Village, de must visit voor de feestdagen. Bezoek Maasmechelen Village in België voor al jouw aankopen. Geniet van 100 outlet boetieks.