Wat zijn de volgende uitverkochte Isabel Marant boots?

We kennen Isabel Marant natuurlijk allemaal door haar razend populaire schoenen. Ze was de pionier op het gebied van de wedge sneaker en de fringe boots. Al deze schoenen waren binnen no time uitverkocht en heel wat designers volgden Marant’s voorbeeld. Inmiddels is het Parijse label uitgegroeid tot een waar musthave merk en staan fashionista’s in de rij voor haar designs.

Isabel Marant boots

Gelukkig kunnen ook budget babes straks genieten van betaalbare Isabel Marants. In samenwerking met H&M heeft ze zowel een dames als herencollectie ontworpen die vanaf 14 november in de winkels ligt. Daarvoor moeten we nog heel even wachten. En ook deze collectie bevat een paar gave boots die H&M onthulde op hun Instagram account. Maar aangezien we daar nog even op moeten wachten. houden we ons tot die tijd bezig met welke boots dit keer weer uitverkocht zullen zijn. Heb jij een idee? Hieronder een overzicht van de exemplaren voor aankomend najaar.

De wedge sneaker

De wedge sneakers draait al een aantal jaar mee in de collectie van Isabel Marant. Ieder seizoen steekt ze de hoge sneaker in een nieuw jasje.

Alles over Isabel Marant boots. Wat zijn de volgende uitverkochte Isabel Marant boots? Raad mee en ontdek alles over de nieuwe schoenen en designs!

Het enkellaarsje

Het enkellaarsje met details is ook één van Isabel’s designs. De winter collectie bevat bont en details als gespen.

Alles over Isabel Marant boots. Wat zijn de volgende uitverkochte Isabel Marant boots? Raad mee en ontdek alles over de nieuwe schoenen en designs!

De wedge boot

Dit is één van de schoenen trends van aankomende winter. Een hoge laars voorzien van een wedge plateau.