Sophia Webster sneakers in stijl

Het is weer tijd voor een nieuwe musthave en dan met name op het gebied van sneakers. Deze keer geen Nike, Adidas of Giuseppe Zanotti, maar sneakers van een designer waarvan je dat helemaal niet zou verwachten: Sophia Webster. We kennen Sophia van de kleurrijke, feetcandy hakken, eigenlijk haar signature style. Alleen lijkt deze dit seizoen een andere wending te nemen. De Britse blondine gaat voor plat, maar dan wel in Sophia stijl!

Sophia Webster 

Vrolijk, zoet en eyecatching: zo kun je deze ‘Riko glitter-finished leather high-top sneakers’ het beste omschrijven. Een high top model voorzien van kleuren als neon oranje, babyroze, lak zwart en babyblauw. In eerste instantie een mix die voor velen misplaatst in de oren zou klinken, maar na het zien ervan meteen weet waarom Sophia nou zo gewild is bij bloggers, celebs en stylisten.Sophia Webster sneakers in stijl. Deze high top Riko sneakers zijn helemaal te gek van Sophia Webster. Ontdek en shop deze Sophia Webster sneakers nu.

 

Stylish

De oud leerling van Nicholas Kirkwood heeft een geheel eigen stijl als het om schoenen gaat en kenners pikken haar designs er meteen uit. En Sophia zou zichzelf niet zijn als de schoenen niet waren bezaaid met glitters en andere pracht en praal. Speels classy, maar tegelijkertijd ook sporty. Sneakers vallen normaal. Prijs €385.