Diy: Pimp je Converse All Stars

De bekende Converse All stars zijn er in vele kleuren, maar je kunt ze ook geheel in eigen stijl ontwerpen volgens het DIY principe.

DIY

DIY staat voor Do It Yourself en het aantal diy-ers zijn de afgelopen jaren ontzettend toegenomen. Crea bea’s tonen volop hun eigen gecreëerde items en de blogs staan er vol mee. Wij zijn altijd onder de indruk van mensen die de moeite nemen om hun schoenen te pimpen. Je kan het zo gek niet bedenken! Met behulp van verf, glitter, inkt, edelstenen, studs en stoffen creëren diy-ers hun eigen musthaves. T-shirts, broeken, accessoires en schoenen zijn erg populair! Doordat vele van deze creaties online te vinden zijn, raken vele mensen geïnspireerd om ook hun creativiteit los te laten op spullen die ze al in de kast hebben staan. Wij kwamen een aantal creatieve fashionista’s tegen die aan de gang gingen met de bekende All Stars van Converse.

All Stars

Ben je op zoek naar inspiratie voor het ontwerpen van je eigen unieke All Stars Converse sneakers? Dan hebben wij een aantal ideetjes voor je op een rij gezet.  Er zijn tal van creatieve manieren om uw Chuck Taylors te matchen bij je eigen stijl. Je kan hele simpele aanpassingen verrichten zoals het veranderen van de kleur van je veters. Maar ook kan je hele gewaagde dingen doen zoals het beplakken van je All Stars met kleurrijke studs en stenen. Ook kan je ervoor kiezen om je zolen te verven in een opvallende kleur.  Kies uit een leuk hi top of low top model en creëer binnen no time je eigen gemaakte musthave!

Wil je er anders bij lopen dan anderen? Dan kun je hier wat leuke ideetjes opdoen. Bekijk onze favoriete DIY projecten hier!