Deborah Lippmann nagelverzorging

Meestal hebben we het over leuke nagellakjes en merken die té gekke kleurtjes in de collectie hebben. Zo hebben Hema, Catrice en Essie een geweldig nagellak assortiment en is de kans klein dat je hier niet onder bezwijkt. Maar naast de oppervlakte van onze nagels is de inhoudelijke kant ook heel belangrijk. Het verzorgen van je nagelriemen en het knippen & vijlen van je nagels zijn hier onderdeel van. Gelukkig zijn er ook merken die daarop inspelen zoals Deborah Lippmann.

Mooie voeten

Naast een fabulous nagellakassortiment heeft Deborah Lippmann ook een nagelverzorgingslijn waar je ‘’U’’ tegen zegt. Eén van de redenen dat je nagels na een mani/pedi er beter uitzien komt doordat de stylist er de tijd voor neemt. Gelukkig speel je met de producten van Deborah Lippmann je eigen pedicure stylist en heb je binnen no time mooie voeten!

Deborah Lippmann nagelverzorging. Lees hier alles over de Deborah Lippmann nagelverzorgingslijn. Ontdek alles over deze musthave voor je nagels hier!

Goede kwaliteit

De Deborah Lippmann Cuticle Oil zorgt voor zodanig zachte nagelriemen waardoor je niet je nagels beschadigd bij het knippen hiervan.  De tools van Deborah Lippmann zijn bovendien gemaakt van hoogwaardige metalen die je niet zullen teleurstellen! Onverzorgde nagelbedden en- riemen zijn met de producten van Deborah Lippmann definitief verleden tijd! Dus wil je gehydrateerd, gezond en soepel? Dan is deze nagelverzorgingslijn zeker een aanrader! 

Deborah Lippmann nagelverzorging. Lees hier alles over de Deborah Lippmann nagelverzorgingslijn. Ontdek alles over deze musthave voor je nagels hier!

Prijzen

De producten van Deborah Lippmann zijn onder andere te koop bij netaporter.com. De prijs van zowel de Deborah Lippmann Cuticle Remover als Deborah Lippmann Cuticle Oil is $20 dollar omgerekend zo’n €15 euro. De prijs van de Deborah Lippmann Cutcile Pusher en Nipper is $48 dollar omgerekend ongeveer €35 euro.