Wannahave: Fashionable schoenenrek

Ben je op het punt beland dat je geen ruimte meer hebt voor al je schoenen? Geen zorgen! Wij hebben een schoenenrek voor je gevonden waar je helemaal wild van wordt! Het is niet zomaar een schoenenrek maar eentje die er ook nog eens uber fashionable uitziet? Nieuwsgierig?

Wannahave: Shoe Tree Wannahave: fashionable schoenenrek! Bekijk hier alles over deze wannahave. Het fashionable schoenenrek voor al jouw schoenen en high heels!

Vergeet die oubollige houten schoenenrekken want nu berg je al jouw schoenen op in stijl! Het schoenenrek of eigenlijk de Shoe Tree biedt je de mogelijkheid om je schoenen fashionable op te bergen. Een wannahave voor de echte shoejunk! Het leuke van de Shoe Tree is dat deze er nog leuk uitziet ook! Dus vergeet die kartonenn dozen en slingerende schoenen door het huis. Met de Shoe Tree berg je al je schoenen op en kan je ze tegelijkertijd ook in de spotlight zetten! Je kan de Shoe Tree daarnaast versieren met fashionable schoenendozen. Ook kan je de Shoe Tree aan de muur bevestigen. Aan de achterkant van het schoenenrek bevinden zich 3 gaten. Kortom: een handige wannahave voor fashionista’s die ruimte tekort hebben voor al hun schoenen!

Hebben? De Shoe Tree is verkrijgbaar in hoogglans zwart en wit en hebben de volgende afmetingen 15cmx45cmx 163,5 cm. Daarbij ontvang je ook geweldige schoenendozen! De bijpassende schoenendozen zijn te bestellen in klassiek wit en/of zwart. Houd je meer van vrolijke kleuren? Dan kan je de schoenendozen ook bestellen in turquoise en roze. Een set bestaat uit 12 schoenendozen. 

Voor de Shoe Tree betaal je €319. Goedkoop is deze dus niet, maar wel een echte aanwinst voor je interieur en garderobe! En niet te vergeten: voor een paar Louboutins betaal je nog altijd meer!