Walk in the park laarzen

De herfst is inmiddels begonnen en straks staat de winter weer voor de deur. Laarzen zijn dan key voor je garderobe. Gelukkig zijn we altijd opzoek naar diverse labels die goed inspelen op het aanbod van deze schoenen. Voor de echte schoenenliefhebber is Walk in the Park een merk om te onthouden. Vooral voor (enkel)laarzen ben je aan het goede adres bij dit Nederlandse schoenenlabel: een collectie vol modieuze modellen van goede kwaliteit.

Vrouwelijk

De schoenen van Walk in the Park zijn erg vrouwelijk. Zoals de merknaam al suggereert zijn deze schoenen gemaakt voor een mooie wandeling of gewoon een dagje uit. Het kleurenpalet van het schoenenmerk is erg donker: bruin en grijs zijn de belangrijkste kleuren van dit merk, dus waarschijnlijk ziet Walk in the Park deze kleuren als essentieel voor dit seizoen.

Walk in the park laarzen. Enkellaarsjes, boots noem het maar op! Alles over Walk in the park laarzen laat je inspireren voor de herfst en shop ze nu!

Collectie 

De collectie bevat enkellaarzen en laarzen die net onder de knie uitkomen. De grote blokhak onder de schoenen geeft de schoenen net even iets speciaals. Een opvallend item is de enkellaars met houten zool (Tartufo T. Moro). De binnenkant van de schoen bestaat uit vacht en loopt door tot de bovenkant van de laarzen.

Walk in the park laarzen. Enkellaarsjes, boots noem het maar op! Alles over Walk in the park laarzen: laat je inspireren voor de herfst en shop ze nu!

Houten zool 

De Tartufo laarzen zijn ook echte musthaves. Deze ‘tubelaarzen’ hebben net zoals de meeste schoenen van Walk in the Park een houten zool. Opmerkelijk is dat deze laarzen geen ritsen heeft. 

Walk in the park laarzen. Enkellaarsjes, boots noem het maar op! Alles over Walk in the park laarzen: laat je inspireren voor de herfst en shop ze nu!

Made in Europa!

Walk in the Park in een Nederlandse schoenenmerk en bestaat sinds 2003. De schoenen worden geproduceerd in Portugal en Italië.

Geschreven door Aminanta Minte