Schoenen Carrie Bradshaw geveild

Altijd al willen lopen in de schoenen van Carrie Bradshaw? Dat kan! Sarah Jessica Parker veilt namelijk haar designer schoenen voor het goede doel die ze droeg in Sex and the City. Dus heb je een maatje 39? Dan maak je kans op de schoenen van Carrie Bradshaw!

Carrie Bradshaw & haar schoenen

Sarah Jessica Parker gaat al een aantal schoenen veilen voor het goede doel. De 48-jarige actrice die jarenlang de rol speelde van Carrie Bradshaw in Sex and the City, doneert 3 paar gesigneerde schoenen uit haar tijd bij de hitserie. SJP doet dit om wat geld in te zamelen voor een middelbare school in New York. De heels – die Carrie droeg- zijn afkomstig van luxe labels als Prada, Jonathan Kelsey en Dolce Vita.

SJP die onlangs toegaf gestopt te zijn met het dragen van hoge hakken omdat ze haar voeten heeft beschadigd, vertelt waarom. Tijdens de opnames van de film ‘I don’t know how she does it’ droeg SJP goedkope schoenen. ‘’De binnenkant van de schoenen waren niet van leer maar van plastic. Dit zorgde ervoor dat ik een paar keer uitgleed en daardoor mijn enkels verdraaide. Toen ik naar de dokter ging zei hij dat er een bot  die er niet hoorde. Dit bot bleek  gecreëerd te zijn’’, aldus SJP. Hieruit blijkt maar weer dat het dragen van kwalitatief goede schoenen een must is.

Celebs

Naast SJP zijn er ook andere celebs die hun steentje willen bijdragen. Onder andere schoenen van Britney Spears, basketballer Shaquille O’Neal en Madonna zijn op de veiling aanwezig. Maar ook een exemplaar van Elvis Presley zal worden geveild. De veiling zal plaatsvinden op 24 april 2013 en biedingen beginnen vanaf 100 dollar. 

Foto: Flickr