VIDEO: Mira Duma voor Roger Vivier

Voor de lente/zomer campagne van 2014 slaat Roger Vivier een nieuwe weg in. Met internationaal it-girl Mira Duma als het gezicht van de campagne haalt het schoenenlabel alles uit de kast. Miroslava Duma, oprichtster van buro 24/7 en veel gespot streetstyle fashionista op de Fashion Weeks wereldwijd schittert in Roger Vivier’s voorjaarscampagen in de video genaamd Vivier’s code.

Mira Duma

In een kleurrijke tropische setting poseert Mira in de nieuwste creaties van het spraakmakende label. Haar gevoel voor humor, vrolijkheid en internationale uitstraling hebben ertoe geleid dat ze het gezicht is van Roger Vivier’s voorjaarscampagne, aldus de designer. Mira Duma staat daarnaast bekend als een gerespecteerd stijlicoon en is een veelgespotte gast op Fashion Weeks wereldwijd. Van Milaan tot aan New York, Mira Duma is er altijd bij. Door haar mooie uitstraling en gevoel voor stijl is het dus geen wonder dat Roger Vivier koos voor deze fashionable it-girl!

Video

De campagne is tot stand gekomen door middel van stillevens en portretten samengebundeld in een leuke video. De 35 foto’s presenteren de wat excentrieke visie van Roger Vivier. Denk bijvoorbeeld aan de Miss Viv handtas en de Virgule pumps waarvan de hakken de vorm hebben van een komma.