De Adidas Stan Smith sneaker terug van weggeweest!

De beroemde Adidas Stan Smith trainer is vanaf nu weer verkrijgbaar zowel online als in de winkel. De relaunch wordt gepresenteerd met een aantal nieuwe flitsende heel tabs waarbij de standaard witte kleur van de body en de duidelijk herkenbare vorm onveranderd blijven.

Video

Adidas promoot de relaunch met een marketing video genaamd The Return of Stan Smith, waarin Stan Smith zelf schittert naast celebs als acteur Will Arnett en brand ambassadeurs als Andy Murray. De sociale media vormen ook een onderdeel van de campagne: fans kunnen een foto van henzelf met Stan Smith trainers tweeten met de kans om een persoonlijk paar te winnen.

Fashion icoon

De Stan Smiths zijn al een icoon sinds de 70-jaren van de vorige eeuw en werden gedragen door beroemdheden uit de muziekwereld als David Bowie and John Lennon. In zijn hoogtijdagen won Smith  Wimbledon in 1972 en ook US Open toernooien op de beroemde trainers. Van de trainers zijn er inmiddels meer dan 22 miljoen wereldwijd verkocht.

Naast een gewoon paar kan ook een pakket worden aangeschaft waarbij met diverse kleuren gespeeld kan worden. Ergens in maart komt er ook een suède versie op de markt.

De Adidas Stan Smith sneaker terug van weggeweest! Lees hier alles over de stoere Adidas Stan Smith sneaker die opnieuw wordt gerelaunched. Ontdek nu.

Populair

Stan Smiths zijn tijdloos en simpel en zijn geliefd bij velen, zowel fashionjunks als celebrities. Het is de meest verkochte trainer aller tijden. Tijd dus voor je om er een paar aan te schaffen. De sneakers kosten 95 euro en zijn alleen verkrijgbaar voor heren.