Chanel Haute Couture Show lente zomer 2014

Af van je Januari blues? Dan is het misschien een idee om alvast de aankomende lente/zomer collecties te bekijken tijdens de haute couture week die momenteel volop aan de gang is in Parijs. Hoewel de celebs front row genieten van de couture collecties van Valentino, Atelier Versace en Chanel, kunnen wij lekker weg zwijmelen bij al het moois dat momenteel op de catwalk voorbij komt gewoon vanuit onze luie stoel!

Romantiek

Met name bij Chanel is het groot feest en creatief directeur en brein van het Parijse modehuis laat maar weer eens zien waarom ze behoren tot de crème de la crème. Dit seizoen laat ome Karl zich inspireren door een vleugje romantiek en we spotten kleuren als wit, violet, gebroken wit en roze tijdens de show. Ook het klassieke Chanel pakje wordt onder handen genomen. We zien een scherp gesneden A-lijn rokje met daarboven cropped tops en voorgevormde mouwen.

Sneakers en accessoires

Maar opvallend zijn pas echt de schoenen en accessoires die tijdens Chanel’s Couture Show worden tentoongesteld. Wie zien elleboog- en kniebeschermers gedecoreerd met kristallen en chique boucle sneakers onder elke outfit in de show. Zelfs onder de bruidsjurk van muse Cara Delevingne zien we sneakers! Natuurlijk wel Chanel proof, want de kans dat deze trainers de sportschool halen is natuurlijk zeer klein. Verder is het een verenfestijn: onder andere haaraccessoires versierd met veren en jurkjes gaan de catwalk op.