Victoria Beckham onthult plannen voor een eigen schoenenlijn

Ooit willen lopen in de schoenen van Victoria Beckham? Dat kan binnenkort! Het VB Team onthulde een enthousiast plan voor een eventuele schoenenlijn. Mevrouw Beckham schijnt namelijk tegenover een publiek van 800 studenten te hebben gevraagd wie er schoenen kan ontwerpen.

Schoenen

De ontwerpster werkt elk seizoen met Manolo Blahnik voor de schoenen in verband met  haar shows. VB geeft aan dat de schoenenindustrie een competitieve markt is, maar dat ze het geweldig zou vinden om hierin te werken. Victoria staat bekend om haar passie voor hoge hakken, een schoenenlijn zou de meeste Shoejunks dus niet verbazen. Gelukkig is ze nu uit haar ‘no flats’- fase, dus we kunnen ook platte schoenen verwachten, mocht de collectie er komen.

Herenmode

Maar een eigen schoenenlijn is niet het enige dat staat op de bucket list van Mrs. Beckham. Een eigen mannenlijn ziet de diva ook wel zitten. ‘’Ik zou het geweldig vinden om op een gegevens moment herenkleding te doen. Ik raak erg geïnspireerd door herenmode, mijn lente 2014 collectie was bijvoorbeeld hierop geïnspireerd’’, aldus VB.

Beeld: Flickr